Sfoglia per SSD Settore AGR/04 - Orticoltura e Floricoltura
Thidiazuron—a potent inhibitor of leaf senescence in Alstroemeria
2002 A. Ferrante, D.A. Hunter, P.H. Wesley, M.S. Reid
Tiglio e ippocastano. Effetti esercitati dalla gestione del suolo sulla crescita e sulla fisiologia di due specie arboree ornamentali
2007 A. Fini, F. Ferrini, P. Frangi, A. Ferrante, G. Amoroso, R. Piatti
Tissue culture techniques as a tool to select snapdragon mutants with differential NaCl sensitivity
2017 A. Trivellini, M. Lucchesini, G. Carmassi, F. Bertozzi, A. Ferrante, A. Mensuali Sodi
Towards a molecular strategy for improving harvesting of olives (Olea europea L.)
2004 A. Ferrante, D.A. Hunter, M.S. Reid
Towards nutrition-sensitive agriculture : an evaluation of biocontrol effects, nutritional value, and ecological impact of bacterial inoculants
2020 A. Passera, V. Vacchini, G. Cocetta, G. Shahzad, A.A. Arpanahi, P. Casati, A. Ferrante, L. Piazza
Transcriptional Regulation in Rocket Leaves as Affected by Salinity
2020 G. Franzoni, G. Cocetta, A. Trivellini, A. Ferrante
Transcriptome analysis of transcription factors and glucosinolate metabolism in rocket (Diplotaxis tenuifolia L.)
2014 G. Cocetta, M. Cavaiuolo, A. Ferrante
Transcriptome analysis of transcription factors in rocket (Diplotaxis tenuifolia L.) under postharvest stress
2014 G. Cocetta, M. Cavaiuolo, A. Ferrante
Transcriptomic and physiological responses of Diplotaxis tenuifolia under heat stress
2022 A. Petrini, G. Cocetta, A. Ferrante
Transcriptomic and physiological responses of Diplotaxis tenuifolia under heat stress
2023 A. Petrini, G. Cocetta, A. Ferrante
Trattamenti con acido gibberellico e biostimolante per favorire lo sviluppo di talee radicate di camelia
2011 A. Ferrante, A. Piaggesi, L. Martinetti
Treatment with thidiazuron for preventing leaf yellowing in cut tulips and chrysanthemum
2003 A. Ferrante, F. Tognoni, A. Mensuali-Sodi, G. Serra
Un possibile impiego del biochar nel florovivaismo
2014 F. Bedussi, P. Zaccheo, L. Crippa
Understanding and optimising the chemical properties of growing media for soilless cultivation
2021 P. Zaccheo, L. Crippa, F. Giuffrida
Use of biostimulants for reducing nutrient solution concentration in floating system
2006 P. Vernieri, E. Borghesi, F. Tognoni, G. Serra, A. Ferrante, A. Piaggesi
Use of chlorophyll a fluorescence for evaluating senescence in leafy vegetables
2011 V. Baldassarre, G. Cabassi, A. Ferrante
Use of microbial inoculants during cultivation maintain the physiological, nutritional and technological quality of fresh-cut romaine lettuce
2020 G. Cocetta, A. Passera, V. Vacchini, G. Shahzad, G. Cortellino, V. Picchi, A. Ferrante, P. Casati, L. Piazza
Using the volatilome as a measure of quality across a range of different fruit and vegetables
2019 N.D.S.R. Ludlow, D. Davoli, V. Patterson, L. Alotiabi, S. Worsey, R. Dhorajiwalac, S. Dimitrova, R. Herbert, A. Ferrante, G. Cocetta, C. Muller, H.J. Rogers
Uso della fluorescenza della clorofilla a per valutare la qualità della lattuga da IV gamma conservata in atmosfera controllata
2010 V. Baldassarre, A. Spinardi, G. Cocetta, L. Martinetti, I. Mignani, A. Ferrante
Utilizzo di derivati fenilureici per inibire l’ingiallimento fogliare in fiori recisi di ranuncolo
2019 R. Bulgari, A. Catalano, G. Lentini, A. Ferrante
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile